This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Blog

НАГРАДЕН КОНКУРС – ЕСЕJ НА ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК И ЦРТЕЖИ СО МОТИВИ ОД СОЖИВОТОТ, ТОЛЕРАНЦИЈАТА И ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЈАТА

НАГРАДЕН КОНКУРС

Центарот за одржлив развој на заедницата – Дебар, во соработка со француската амбасада во република македонија во рамките на […]

Делегација од општината Иф и од средното училиште „Франсоа Рабле“ го посетија Дебар

Активна недела на соработка помеѓу Иф и Дебар!

По покана од Здружението Центар за одржлив развој на заедницата и општина Дебар, […]

Деца од Дебар учествуват во младинска размена во Троген Швајцарија

7 деца од дебарските училишта престојуват во детското село Троген во Швајцарија во рамките на младинската размена која ја реализира […]

Тркалезна маса на тема: „Безбедно користење и заштита на приватноста на интернет“.

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата организира на 5 октомври 2016, во  хотел „Леон“, Дебар, Тркалезна маса на тема:  […]

завршна конференција

Според динамиката за реализирање на активностите од проектот на ден  20 јули, во хотел ,,Леон“ Дебар после претходни превземени подготовки […]

Работилница за вмрежување

На 15 јули во Хотел ,,Леон“ во Дебар се одржа работилница во која учествуваа,  Сајбер ангел чуварите од  сите училишта од […]

Градската депонија – Еколошка бомба

Здружение Центар за одржлив развој на заедницата (CSCD) поагајќи од основното уставно

право според кое Секој човек има право да живее […]

Дебат: “Каков избирачки список и попис ѝ се потребни на Македонија?”

(26.05.2016, четврток, 12 часот, Центарот за одржлив развој на заедницата Дебар)
За да ја поттикне и да ја засили јавната дебата за […]

Промоција на публикација „Методологија за распределба на средства за здруженија и фондации од општинските буџети“

Центарот за одржлив развој на заедницата од Дебар, организира промоција на публикација „Методологија за распределба на средства за здруженија и […]

КАЈАКАРИ ПЛОВЕА ВО ЗНАК НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИЗГРАДБАТА НА ХИДРОЕНЕРГЕТСКИ ПРОЕКТИ ВО НАЦИОНАЛНИОТ ПАРК „МАВРОВО“

 

Тимот на организацијата „Синото срце на Европа“ и локалните партнери од Дебар и Река, заедно со кајакари Европа, предводени од […]