1111

Takim me Dijasporen nga Europa

Me date 18 gusht 2017  organizuam takim bashkeqytetaret tane qe jetojne ne Europe. Ne takim mori pjese edhe Ministri i autorizuar per ...
Read More
111

The “Challenge”

Shtatë pjesmarës nga Maqedonia, të dërguar nga CSCD morrën pjesë në një shkëmbim të rijsh nëntë ditor të organizuar nga ...
Read More
р2

Shënimi i  14 Marsit / Dita ndërkombëtare për Aksion për Lumenjtë

Me date 14 mars ne ambientet e CSCD (Centre for Sustainable Community Development) në Dibër u mbajt "Tribine: Mbrojtja e ...
Read More
33

EKSPOZITË ME VIZATIME DHE ESE ,, ZONË E LIRË – STOP DISKRIMINIMIT,,

CSCD në Qendrën për kulturë Dibër më datë 14.04.2017  ( e premte) në ora 11.30 organizoi  ekspozitën me vizatime dhe ...
Read More
rich-cscd

CSCD Rich Picture

CSCD permes nje punetorie  nen udheheqjen e ekspertit dr. Visar Ademi punoi Strategjine e shoqates per 3 vitet e ardhshme! ...
Read More
unnamed

Sipermarresit e rinj – Punetori

Qendra per Zhvillim te Qendrueshem te Komunitetit Diber, ne bashkepunim me Shoqaten YES Alumni Maqedoni organizuan punetorine:  Sipërmarrësit e së nesërmes ...
Read More
voto

Deklaratë për kampanjën zgjedhore

  Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit, si shoqatë e pamvarur, apolitike dhe e përkushtuar në përmbushjen e misionit ...
Read More
%d0%b0%d0%b0

KONKURS SHPËRBLYES – ESE NJË GJUHËN FRËNGE DHE VIZATIME ME MOTIVE NGA BASHKËJETESA, TOLERANCA DHE KUNDËR DISKRIMINIMIT

KONKURS SHPËRBLYES Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit - Dibër në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Republikën e Maqedonisë në ...
Read More
kurs1

CSCD ne bashkëpunim me Ambasadën e Francës mban Kurs për gjuhën Frënge për fëmijë

Shoqata CSCD në bashkëpunim me Ambasadën e Francës mban Kurs për gjuhën Frënge për fëmijë. Ky është viti i katërt që shoqata ...
Read More
%d1%804

Tryezë e rumbullakët me temë: „Shfrytëzim i sigurtë dhe mbrojtja e privatësisë në internet“.

Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit Dibër, me datë 5 tetor(e mërkurë) 2016, në   hotel „LEON“, Dibër organizoi ...
Read More

CIVICAMOBILITASo-vbVfo45109_99135218105_7438839_nfondacija1