This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

korab

About Korab Ballanca

This author has not yet filled in any details.
So far Korab Ballanca has created 25 blog entries.

January 2019

Finalja e turneut FAIR PLAY

Të hënën, më 28 janar, këshilltari për kulturë dhe bashkëpunim, z. Emanuel Rember, u takua me përfaqësuesit e Shoqatës për […]

November 2018

Trajnim 4 ditor nga Organizata ndërkombëtare për migrant 22-25 Nëntor

Pjesmarësit duhet të jenë të moshës 17 deri në 26 vjeç

Kohëzgjatja e trajnimit do jetë nga 4 orë në ditë […]

October 2018

Te rinjte zhvillojne – Meet and Code

Qendra per zhvillim te qendrueshem te komunitetit do organizoje puntorine Te rinjte zhvillojne. Kjo puntori eshte nen kornizat e Meet […]

May 2016

Ekspozitë me temë ,, Trashëgimia kulturore e rajonit të Dibrës”

Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit në Dibër në kuadër të projektit ,,Trashëgimi e kryqëzuar” më datë 20.05.2016 ( […]

March 2016

“Situata me papunësinë e të rinjve në Dibër, kuadrot deficitare dhe suficitare e të rinjve, problemet dhe sfidat”

Sot me date 23.03.2016, Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit – Dibër ( CSCD ), në kuadër të realizimit të […]

Situata me papunësinë e të rinjve në Dibër, kuadrot deficitare dhe suficitare e të rinjve, problemet dhe sfidat

,, Situata me papunësinë e të rinjve në Dibër, kuadrot deficitare dhe suficitare e të rinjve, problemet dhe sfidat “
     THIRRJE
Të nderuar;
Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit – Dibër ( CSCD – Dibër), në kuadër të realizimit të aktiviteteve të saja programore organizon tribunë në temën ,, Situata me papunësinë e të rinjve në Dibër, kuadrot deficitare dhe suficitare e të rinjve, problemet dhe sfidat “, në tribunë pjesmarrës do të janë përfaqësues të sektorit të biznesit në qytet, si edhe përfaqësues të pushtetit lokal dhe sektorit civil. Tribuna do të mbahet në hapësirat e komunës në Dibër ( kati i parë ) më datë 23.03.2016 ( e mërkurë) me fillim në ora 12
Ju lutemi për shkak të numrit të kufizuar të pjesmarrësve, pjesmarrjen e juaj të konfirmoni në numrat telefonik 070/306-651 dhe 070/306-652
Me respekt
CSCD – Dibër
18.03.2016 Dibër
Agjenda
[…]

February 2016

Balkan Klub

Qendra për Zhvillimin e Burimeve Civile së bashku me Këshilli Kombëtar Rinor Zviceran (SYNC) organizuan konferencën Balkan Klub e cila […]

January 2016

Debat “Kjo shtëpi beson se diskriminimi shkatërron bashkëjetesën”

Shkolla e mesme “Zdravko Chochkovski” Dëber, sot perfundon projektin “Të gjithe kunder diskriminimit”.

Për këtë qëllim ne amfiteatrin e Dibrës është mbajtur […]

December 2015

Trajnim me temë ” Punë administrative”

Me  9 Nëntor (E mërkurë) për stafin e shoqatës dhe për organizatat dhe kompanitë partnere organizuam trajnim një ditor me temë […]

Të rinjtë nga Dibra marrin pjesë në Konkursin Kombëtar në debat

Të ritë nga Qendra për zhvillim të qëndrushëm të komunitetit – Dibër mori pjese me tre ekipe në kombëtar e […]