This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Aktivitetet

August 2017

Takim me Dijasporen nga Europa

Me date 18 gusht 2017  organizuam takim bashkeqytetaret tane qe jetojne ne Europe.

Ne takim mori pjese edhe Ministri i autorizuar per […]

July 2017

The “Challenge”

Shtatë pjesmarës nga Maqedonia, të dërguar nga CSCD morrën pjesë në një shkëmbim të rijsh nëntë ditor të organizuar nga […]

April 2017

Shënimi i  14 Marsit / Dita ndërkombëtare për Aksion për Lumenjtë

Me date 14 mars ne ambientet e CSCD (Centre for Sustainable Community Development) në Dibër u mbajt “Tribine: Mbrojtja e […]

EKSPOZITË ME VIZATIME DHE ESE ,, ZONË E LIRË – STOP DISKRIMINIMIT,,

CSCD në Qendrën për kulturë Dibër më datë 14.04.2017  ( e premte) në ora 11.30 organizoi  ekspozitën me vizatime dhe […]

CSCD Rich Picture

CSCD permes nje punetorie  nen udheheqjen e ekspertit dr. Visar Ademi punoi Strategjine e shoqates per 3 vitet e ardhshme!

February 2017

Sipermarresit e rinj – Punetori

Qendra per Zhvillim te Qendrueshem te Komunitetit Diber, ne bashkepunim me Shoqaten YES Alumni Maqedoni organizuan punetorine:  Sipërmarrësit e së nesërmes […]

November 2016

Deklaratë për kampanjën zgjedhore

 

Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit, si shoqatë e pamvarur, apolitike dhe e përkushtuar në përmbushjen e misionit […]

KONKURS SHPËRBLYES – ESE NJË GJUHËN FRËNGE DHE VIZATIME ME MOTIVE NGA BASHKËJETESA, TOLERANCA DHE KUNDËR DISKRIMINIMIT

KONKURS SHPËRBLYES

Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit – Dibër në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Republikën e Maqedonisë në […]

CSCD ne bashkëpunim me Ambasadën e Francës mban Kurs për gjuhën Frënge për fëmijë

Shoqata CSCD në bashkëpunim me Ambasadën e Francës mban Kurs për gjuhën Frënge për fëmijë.

Ky është viti i katërt që shoqata […]

October 2016

Tryezë e rumbullakët me temë: „Shfrytëzim i sigurtë dhe mbrojtja e privatësisë në internet“.

Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit Dibër, me datë 5 tetor(e mërkurë) 2016, në   hotel „LEON“, Dibër organizoi […]