Shkolla e mesme “Zdravko Chochkovski” Dëber, sot perfundon projektin “Të gjithe kunder diskriminimit”.

IMG-20151229-WA0002 (1)

Për këtë qëllim ne amfiteatrin e Dibrës është mbajtur një debat publik me temë “Kjo shtëpi beson se diskriminimi shkatërron bashkëjetesën.”

IMG_20151229_113816-1024x768

Në debat folën nxënes të cilët me parë morën pjesë në turneun kombëtar të debateve fillestare.

 

“Qëllimi kryesor i ngjarjes ishte për te debatuar ne lidhje e uljen e diskriminimit dhe ti informon të ritë e Dibrës për mundësitë e krijimit te klubit debatus” komentuan nxënesit.