dauti

Ftesë për takim me OJQ aktive në aktivitete për gjenerimin e të ardhurave

 

Fondacioni DAUTI  dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore (OEMVP) ju ftojnë të merrni pjesë në takimin me OJQ lokale nga Dibra, që do të mbahet më 03 Mars 2016 (e Enjte), me fillim në ora 12:00, në ambientet e Qendrës për zhvillim të qëndrueshëm të bashkësive, Dibër.

 

Fondacioni Dauti në partneritet me Oda  Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore e implementojnë projektin “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, të financuar nga Bashkimi Evropian.

 

Projekti do të implementohet në rajonin e Shkupit, Tetovës, Gostivarit, Dibrës, Kërçovës, Strugës dhe Kumanovës.

 

Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të kontribuojë në qëndrueshmërinë e shoqërisë civile në Republikën e Maqedonisë përmes ngritjes së pavarësisë financiare të OJQ-ve.

 

Qëllimi specifik:  Përmirësim i qëndrueshmërisë financiare të OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit.

 

Pjesëmarrja juaj do të kontribuojë në arritjen e qëllimeve të projektit.

 

 

Me respekt.

 

Besir Dernjani, menaxher i projektit

 

 

 

 

 

 

 

RENDI I DITËS

 

12:00 – 12:05 regjistrimi i pjesëmarrësve

12:05 – 12:30 Prezantimi i projektit “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, Besir Dernjani, Fondacioni Dauti dhe Milaim Ameti, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore

12:30 – 12:45 Mundësitë për financim të aktiviteteve të OJQ-ve

12:45 – 13:00 Pauzë

13:00 – 14:00 Diskutim, Shkëmbimi i përvojave të bashkëpunimit të OJQ-ve me sektorin e biznesit

14:00 – 14:15 Përfundime nga diskutimi