Me date 20 Nentor nga ora 13 ne palestren sportive prane gjimnazit 28 nentori ne Diber fillojne lojrat e para te turneut ne basketboll me moton

“Luajmë me ndershmëri me respekt dhe mirëkuptim të ndërsjelltë”

ne turne marin pjese ekipe nga Dibra, Qendra e Zhupes, Vevcani dhe Rostushe.

Turneu mbeshtet nga Ambasada Franceze ne Maqedoni