ПОВИК ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ ,,Младински центар за климатски промени“

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата Дебар (CSCD), како корисник на институционален грант во рамките на Проектот „Граѓанските организации ...
Повеќе

Трибина за  оценување на апликацијата

и креирање стратегија за десиминација и усовршување на истата Центарот за одржлив развој на заедницата (ЦОРЗ) на ден 30.03.2023 година ...
Повеќе

Презентација на телефонската апликација за граѓанско учество

Извештај од настан: Наслов на настан : Дигитална телефонска апликација ,,ДИБРА ОН“ Локација: Зграда на Општина Дебар- Сала на Совет ...
Повеќе

(no title)

Апликација за пријавување на проблемите до општината е достапна на apple store. сите вие што имате ејпл уреди можете да ...
Повеќе

Презентација на апликацијата Дебар ОН

Центарот за одржлив развој на заедницата – Дебар (CSCD), на ден 26.01.2023 година вo просториите на Центарот за Култура Дебар ...
Повеќе

Новина : Телефонска апликација за директна комуникација со општина Дебар

Телефонска апликација за директна комуникација со општина Дебар за пријавување на проблемите поврзани со водоснабдувањето, јавното осветлување, канализацијата, инфраструктурата и ...
Повеќе

Еко дрон патрола

Центарот за одржлив развој на заедницата Дебар, во рамките на проектот еко дрон патрола, која се финанцира од Американската Амбасада ...
Повеќе

Хуманитарна Ликовна колонија по повод Меѓународнниот ден на лицата со посебни потреби

Центарот за одржлив развој на заедницата Дебар, по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, а во рамките на ...
Повеќе

Посета на амбасадорот на Франција

Денес го пречекавме амбасадорот на Франција, неговата екселенција, г. Сирил Баумгартнер, придружуван од преведувачот и советник, г. Ардијан Рамадани и ...
Повеќе

Вештини за дигитални медиуми

Се одржа третата обука во рамките на активноста „Вештини за дигитални медиуми“ во Дебар. Учесниците од Synapsis World, JOUDG BRESHIA, ...
Повеќе

Mеморандум за соработка за следење и заштита на животната средина

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата и општина Дебар потпишаа меморандум за соработка за следење и заштита на животната ...
Повеќе

 

 

CIVICAMOBILITASo-vbVfo45109_99135218105_7438839_n