This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Активности

мај 2021

Инвестициска платформа во заедницата

Инвестициска платформа во заедницата

Денес се одржа прв настан за сензибилизација со локалните граѓански организации!
Денешниот состанок во рамки на проектот „Инвестициска […]

декември 2020

Апликацијата во вашиот смарт телефон во Google Store

Инсталирајте го од google store за android и пријавите ги еколошките проблеми во Дебар и околината

https://play.google.com/store/apps/details…
П.С. проблемите може да се […]

јуни 2020

Барање за прибирање на понуди: Изработка и одржување на Апликација за паметни телефони   

Барање за прибирање на понуди

Предмет:  Барање за прибирање на понуди

Датум: 22.06.2020 година

Место :Дебар

Почитувани.

Центарот за одржлив развој на заедницата(ЦОРЗ) е невладина […]

февруари 2020

,, Јавна дебата за проблемите, предизвиците и учеството на граѓаните во чувањето и грижата за животната средина во градот Дебар“

ЗдружениеЦентарзаодржливразвојназаедницатаДебар (CSCD) во рамките на проектот  “Заедно за чист Дебар”на ден 21.02.2020 год. ( петок ) часот во кафетеријата ,,ЛИБУРН“ […]

декември 2019

Отпадот во депонија Не на Радика

Работилница со учемниците и месната заедница во село Косоврасти

Центар за одржлив развој на заедницата Дебар на 17 декември 2019 година […]

ЈАВЕН ПОВИК

Центар за одржлив равој на Заедницата Дебар (CSCD) во партнерство со Месната Заедница на село Косовсти, општина Дебар, ОУ „Ристе […]

ноември 2019

Волонтер од Мировен корпус ке волонтира во CSCD

Од месец декември во Центар за одржлив развој на заедницата ќе волонтира волонтер од Мировен кжКорпус

октомври 2019

Барање за прибирање на понуди

Предмет:  Барање за прибирање на понуди

Датум: 15.06.2019година

Место :Дебар

Почитувани.

Центарот за одржлив развој на заедницата(ЦОРЗ) е невладина и непрофитабилна организација со седиште  […]

септември 2019

ПРОГРАМА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНАТА ЧИСТОТА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА ДЕБАР ЗА 2019 ГОДИНА

ЗА 2019 ГОДИНА

 

1.СТРАТЕШКА ЦЕЛ

Програмата на Општина Дебар за одржување на јавната чистота е насочена кон одржување на јавната чистота на […]

јули 2019

Изложба ,,Разни патишта еднакви идеи,,

Во  рамките на 10 годишнинатана на соработката  помеѓу граѓанското здружение CSCD Дебар  и општина ИФС  од Франција како и  посетата […]