Почитувани граѓани
 
Здружение Центар за одржлив развој на заедницата Дебар во Соработка со општините Дебар, Центар Жупа и маврово-Ростуше во склоп на проектот „Активирај се – Одлучувај каде општината ќе ги троши твоите пари„
ве моли да учествувате во прашалникот за приоритизирање на проблемите, каде анонимно ќе ги поставите вашите потреби од средување на инфраструктурата во вашата општина.

Преку гласање во линкот

или клик на сликата