Активна недела на соработка помеѓу Иф и Дебар!

По покана од Здружението Центар за одржлив развој на заедницата и општина Дебар, делегација од општината Иф и од средното училиште „Франсоа Рабле“ го посетија Дебар за да соработуваат на проект кој предвидува стручни обуки во областа на туризмот и хотелијерството.

Делегацијата, по посета на Дебар го посети и средното училиште „Лазар Танев“ во Скопје и со Н.Е. Амбасадорот на Франција во Македонија и Францускиот институт во Скопје.

i2 i3 i1 i6 i5 i4