This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Активности

јануари 2019

Финалниот натпревар FAIR PLAY

Во понеделникот на 28 јануари, советникот за култура и соработка, г. Емануел Рембер, оствари средба со претставници на здружението „Центар […]

ноември 2018

Tурбир на кошарка FAIR PLAY

На 20 Ноември од 13 часот во спосртската сала на Гимназијата во дебар ке се одржат првите игри на турнирот […]

Активирај се – Одлучувај каде општината ќе ги троши твоите пари

Почитувани граѓани

 

Здружение Центар за одржлив развој на заедницата Дебар во Соработка со општините Дебар, Центар Жупа и маврово-Ростуше во […]

4 дневен тренинг од ИОМ

22-25 Ноември

Возраст 17-26

 

Аплицирај:

22-25 Ноември

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFpchiHVyTsLxSqFfwbqpZoMlmB6UiNvWOBW5wuFW1oEbVoQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR2tfo90MA9h2yQM5NXIe5yqC2joBC9msS_dA39RhNgI1XUEi-T1vutZI7w

август 2018

Регионална средба

На ден на 26 Јули  2018 година (четврток) т во ресторан „Колоњас“, Дебар се одржа регионална средба на општините и еколошките здруженија […]

мај 2018

ТРИБИНА: Информираноста е клучна за здравјето на младите

П О К А Н А

за присуство на трибина на тема

Информираноста е клучна за здравјето на младите

 
Почитувани,

 

Центарот за одржлив развој […]

април 2018

Покана за Јавна трибина : УПРАВУВАЊЕТО СО ОТПАДОТ ВО ЦЕЛА ОПШТИНА ГЛАВНИОТ ПРЕДИЗВИК НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

ЈАВНА ТРИБИНА

УПРАВУВАЊЕТО СО ОТПАДОТ ВО ЦЕЛА ОПШТИНА ГЛАВНИОТ ПРЕДИЗВИК НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

Почитувани,

 

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата […]

Струга, дебата за решавање на проблемот со депонијата

Општините немаат капацитети сами да се справат со решавање на проблемот со депониите во нивните населени места. За граѓаните да […]

март 2018

Pokana za Настан по повод Денови на Франкофонијата

ПОКАНА

 

Настан по повод Денови на Франкофонијата

 

Почитувани,

 

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата Дебар, како член на Европската асоцијација за локална […]

Јавна Трибина : СТОП за концесија за економски риболов

Покана за настан

 

Јавна Трибина

 

СТОП за концесија за економски риболов

 

Почитувани,

 

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата Дебар, во соработка со Спортското […]