This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Активности

март 2016

Работилница „Финансиска одржливост на НВО во соработка со бизнис секторот“

Покана за средба со НВО активни во активности за генерирање на

приходи

Фондацијата Даути и Стопанска Комора на Северо-Западна Македонија

(СКСЗМ) Ве покануваат […]

декември 2015

ДЕБАТА „ОВОЈ ДОМ ВЕРУВА ДЕКА ДИСКРИМИНАЦИЈАТА ГО УНИШТУВА СОЖИВОТОТ”

Училишната заедница на средното училиште „Здравко Чочковски” од Дебар денеска направи завршница на својот проект „Сите против дискриминација”.

За таа цел […]

Oбука на тема „Административно работење“

 

На 9 декември (среда) за стафот на здружението и конституентите се организира еднодневна обука на тема „Административно работење“. На обуката […]

Одржана обука на тема „Безбедно користење и заштита на приватноста на интернет“

На 18 и 19 ноември, во Хотел Дрим во Струга се одржа дводневна обука за ученици од основните и средните […]

Акција на меѓународниот ден на волонтерството

 Здружението Центар за одржлив развој на заедницата со конкретна акција, фарбање на стеблата на дрвата во булевардот Илирија.

Во акцијата учествуваа […]

Младите од Дебар учествуваа во Националниот натпревар во Дебата

Младите од Центар за одржлив развој на заедницата од Дебар учествува со три тимови во националната дебата организирана од Моф ,

Во […]