AKSION EKOLOGJIK

 Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm  të Komunitetit Dibër, më 16 shkurt (e enjte) 2023 nga ora 12:00-15:30. Do të organizojë

 AKSION EKOLGJIK VULLNETAR

 Qëllimi i aktivitetit është ndërgjegjësimi i qytetarëve të Dibrës për rëndësinë e ruajtjes së mjedisit jetësor dhe pastrimi i një lokacioni nga mbeturinat .

 Në këtë aksion do të pastrohet lokacioni i rrugës “Eliot Engel” rreth liqenit të Dibrës.

 Ftojmë qytetarët e interesuar të marrin pjesë në aksionin ekologjik!

Pjesëmarrjen tuaj mund ta konfirmoni me email contact@cscd.org.mk ose përmes rrjeteve sociale në eventin ne FACEBOOK

Aksioni mjedisor është pjesë e projektit Eco Drone Patrol, i zbatuar nga Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm Komunitar të Dibrës dhe financohet nga Ambasada Amerikane.

Me respekt

Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm Komunitar Dibër

070306652