Installoni aplikacionin smart nga Google Store për Android dhe denonconi problemet e mjedisit në Dibër dhe rrethinë.
P.S. problemet mund të paraqiten edhe si anonim, admini i sajtit do ti aprovojë pasi të vërtetojë se problemi është real