shuip

About Shuip Marku

This author has not yet filled in any details.
So far Shuip Marku has created 131 blog entries.

септември 2023

Документи

Годишен финасиски извештај

Godisen Finansiski Izvestaj

Наративен извештај

Narativen Izvestaj

Ревизија

REVZIIJA

 

 

мај 2023

ПОВИК ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ ,,Младински центар за климатски промени“

Здружението Центар за одржлив развој на заедницата Дебар (CSCD), како корисник на институционален грант во рамките на Проектот „Граѓанските организации […]

април 2023

Трибина за  оценување на апликацијата

и креирање стратегија за десиминација и

усовршување на истата

Центарот за одржлив развој на заедницата (ЦОРЗ) на ден 30.03.2023 година одржа завршна […]

март 2023

Презентација на телефонската апликација за граѓанско учество

Извештај од настан:
Наслов на настан : Дигитална телефонска апликација ,,ДИБРА ОН“
Локација: Зграда на Општина Дебар- Сала на Совет на […]

февруари 2023

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

 Центар за одржлив развој на заедницата Дебар, на 16 февруари (четврток) 2023 година од 12:00-15:30 часот. Ќе организира

 ДОБРОВОЛНА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

Целта […]

Апликација за пријавување на проблемите до општината е достапна на apple store. сите вие што имате ејпл уреди можете да […]

јануари 2023

Презентација на апликацијата Дебар ОН

Центарот за одржлив развој на заедницата – Дебар (CSCD), на ден 26.01.2023 година вo просториите на Центарот за Култура Дебар […]

Новина : Телефонска апликација за директна комуникација со општина Дебар

Телефонска апликација за директна комуникација со општина Дебар за пријавување на проблемите поврзани со водоснабдувањето, јавното осветлување, канализацијата, инфраструктурата […]

декември 2022

Еко дрон патрола

Центарот за одржлив развој на заедницата Дебар, во рамките на проектот еко дрон патрола, која се финанцира од Американската Амбасада […]

Хуманитарна Ликовна колонија по повод Меѓународнниот ден на лицата со посебни потреби

Центарот за одржлив развој на заедницата Дебар, по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, а во рамките на […]