Uncategorized @mk

февруари 2023

ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

 Центар за одржлив развој на заедницата Дебар, на 16 февруари (четврток) 2023 година од 12:00-15:30 часот. Ќе организира

 ДОБРОВОЛНА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА

Целта […]

ноември 2019

Волонтер од Мировен корпус ке волонтира во CSCD

Од месец декември во Центар за одржлив развој на заедницата ќе волонтира волонтер од Мировен кжКорпус

јануари 2019

Финалниот натпревар FAIR PLAY

Во понеделникот на 28 јануари, советникот за култура и соработка, г. Емануел Рембер, оствари средба со претставници на здружението „Центар […]

ноември 2018

4 дневен тренинг од ИОМ

22-25 Ноември

Возраст 17-26

 

Аплицирај:

22-25 Ноември

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFpchiHVyTsLxSqFfwbqpZoMlmB6UiNvWOBW5wuFW1oEbVoQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR2tfo90MA9h2yQM5NXIe5yqC2joBC9msS_dA39RhNgI1XUEi-T1vutZI7w