Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të Komunitetit Dibër (CSCD)

organizon Aksion ekologjik  për dezinfektimin dhe lyerjen e pemëve në qendër të qytetit me gëlqere dhe spërktajen e kurorës me insekticid.

Ftojmë qytetarët e Dibrës, të rinjtë, pronarët e shitoreve në bulevard, banorët e banesave në rr. 8 Shtatori të na bashkangjiten!

                Aksioni do të realizohet të Martën me datë 24 korrik nga ora 9.00-12.00, duke filluar nga hotel Uraniku.

 

Aksioni është pjesë e projektit “Së bashku për Dibër të Pastër” që financohet nga Agjencioni zviceran për zhvillim ndërkombëtar SDC përmes programit CIVICA Mobilitas.