This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Ekspozitë fotografish ,,Rrugë të ndryshme ide të njëjta,,.

Ekspozitë fotografish ,,Rrugë të ndryshme ide të njëjta,,.

Ekspozitë fotografish ,,Rrugë të ndryshme ide të njëjta,,.

                                                             

 Në kuadër të 10 vjetorit të bashkëpunimit ne mes CSCD dhe komunës Ifs ne France  si dhe vizitës të fëmijëve francez nga qyteti  francez Ifs me dat; 24 korrik 2019 nnë galerinë Hmami i vjetër u hap  e ekpozita me  fotografi  me titull,,Rrugë të ndryshme ide të njëjta,,.

Në hapjen e ekspozitës morën ojesë edhe kësilltari i këshilit komunal Fuat Spahiu, sekretari i Komunës Zlli Miryo si dhe Atasheu për lidhje nga Ambasada e Francës në maqedoninë e Veriut ynj. Julie MARAVAL

Në ekspozitën morën pjesë edhe disa nga autorët e fotografive nga Dibra si edhe ata nga Franca te cilet keto dite qëndrojne ne Dibër