Shoqata Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm të komunitetit në bashkëpunim me Koalicionin rinor Sega , ka përcjellur  7 Nxënës dhe një kujdestar nga shkollat penestia dhe Said Najdeni në Shkeëmbimin rinor në Fshatin e Fëmijve ne trogen të Zvicrës. Shkëmbimi zgjat tre javë, ku fëmijët tanë me moshatarët e vet nga disa shtete do të shkëmbejnë shkathtësitë e tyre, do krijojnë shoqëri të reja.

14463311_10153820686641811_9040831762541014700_n 14463311_10153820686646811_1813542911403247079_n 14479567_10153820686256811_823062596170240623_n 14479593_10153820686296811_5730372127551531628_n 14495488_10153820686436811_912705869274703879_n 14519936_10153820686291811_2019461851976520304_n 14523138_10153820686511811_6174298088135416417_n 14568041_10153820686441811_1763341667244012102_n 14595576_10153820686261811_6430257106996570668_n