Pas vizites studimore te vitit te kaluar, me date 3, 4 dhe 5 tetor ne Diber qendroi delegacioni francez i perbere prej perfaqesuesve te Komunes se vellazeruar IFs dhe shkolles per hoteleieri nga Normandia, pas takimit me hotelieret dibrane dhe vizitat ne restoranet dhe hotelet e Dibres, dekustimit te guzhines dibrane, francezet jane te vendosur qe te na percjellin eksperiencen e tyre, nepermejt shkembimeve te hoteliereve, nxenesve dhe vizitave te hoteliereve dibramne ne France

i4 i5 i6 i1 i2 i3