Te nderuar qytetare, me plotesimin e kesaj ankete do te na ndihmoni te mbledhim mendimet e qytetareve per nevojat e tyre ne disa sfera nga jeta e perditshme. Anketa eshte anonime dhe pergjigjet e marra do te grupohen sipas lemise dhe si te tilla do te preznetohen para qytetareve dhe Komunes.
Ju faliminderojme per plotesimin e Anketes

Kliko ketu:

ANKETA