FTES

Pr pjesmarrje n tribun me tem

Informimi sht parsor pr shndetin e t rinjve

 
T nderuar,

 

Qendra pr zhvillim t qndrueshm t komunitetit Dibr ( CSCD Dibr) dhe H.E.R.A . Asociacioni pr edukim dhe hulumtim shndetsor, me mbshtetjen e Civica Mobilitas , Ju thrasin t merrni pjes n tribunn me temn Informimi sht parsor pr shndetin e t rinjve e cila do t mbahet me dat 15 maj 2018 ( e mart) n amfiteatrin e gjimnazit ,,28 Nntori,, me fillim n ora 12.00

 

N konferenc do t marrin pjes, prfaqsuesja e H.E.R.A. dhe gjinekolog njiherit t pranishmve do tju drejtohet edhe prfaqsuesi i CSCD-s – Dibr

Pjesmarrsit do t flasin pr smundjet seksualisht t trasmetueshme dhe pr informimin si kusht parsor pr parandalimin e tyre. Nga kjo q u tha n fokusin e tribuns do t jet mjetet kontraceptive moderne si pjes e arsimit gjithprfshirs seksual. Nprmjet fakteve dhe miteve pr IST dhe kontacepcionin do t nxitet diskutimi n kt tem e cila edhepse sht me rndsi t veant pr shndetin e t rinjve shum rrall sht e pranishme n diskursin publik

 

Nse Ju nevojiten informata plotsuese , ju lutemi e kontaktoni Goce Ljubinovskin n e- mailin – gljubinovski@gmail.com dhe/ose tel 070 306 651.

 

 

15 maj 2018 | e mart
Gjimnazi ,,28 Nntori Dibr

 

 

AGJENDA

 

12.00-12.15 Regjistrimii pjesmarrsve

 

12.15-12.20 Hapja e tribuns dhe prezentimi i pjesmarrsve
– Adrijana Papiq Maneva, moderatore, HERA 
12.20-12.30 Fjal rasti e prfaqsuesit t Qendrs pr zhvillim t qndrueshm t komunitetit Dibr ( CSCD Dibr)

 

12.30-12.45 far jan infektime seksualisht t transmetueshme, dhe si t mbrohemi nga ato?
– Liljana Atanasova, dermatovenerologe 
12.45-13.00 Si t bisedojm pr infektime seksualisht t transmetueshme dhe pr kontracepcionet: mite dhe

– Meri Cvetkovska, Koordinatore e projektit, HERA

 

13.00-13.30 Diskutim dhe konkludime prfundimtare

 

13.30-14.00 Koktej