RRUGË TË NDRYSHME, POR IDE TË NGJAJSHME

Shoqata CSCD në kuadër të bashkëpunimit në mes të rinjve nga qyteti i Dibrës dhe qyteti IFS-it në Francë shpall konkurs për fotografi nga përditshmëria në Dibër.
Auorët e fotografive, permes fotografive do të shprehin veten e tyre, se si pëmres fokusit të fotoparatit e shohin jetën dhe rrugët e qytetit.
20 fotografi do të ekspozohet në galerinë në qyetin e IFS-it në ditët e shënimit të jubileut:
10 vjet bashkëpunim me Dibrën.
Në konkurs mund të marin pjesë të gjithë të interesuarit.
Secili pjesëmarrës që do të jetë pjesë e ekspozitës do të marrë certifikatën e nderit dhe pastaj në fund, fotot më të mira, do të fitojnë një çmim.
Konkursi është i hapur deri më 3 mars.
Për informata më të hollësishme në emalet e mëposhtëm:
zogaduka@gmail.com, contact@cscd.org.mk