20160520_134519Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit në Dibër në kuadër të projektit ,,Trashëgimi e kryqëzuar” më datë 20.05.2016 ( e premte) me fillim në ora 13 30, organizon ekspozitë në temën: ,, Trashëgimia kulturore e rajonit të Dibrës”.
Në këtë ekspozitë në mes tjerash , me kolekcione sendesh nga trashëgimia e kaluar e rajonit të Dibrës do të prezentohen kolekcionerët Dritan Bocku, Fadrije Mustafovska, dhe Irfan Ushtelenca.
Ekspozita do të hapet në Qendrën për Kulturë në Dibër, në katin e 2 – të dhe e njëjta do të jetë e hapur për viozita 5 ditë pune nga ora 10:00 – 16:00.

This slideshow requires JavaScript.